Първоначално публикувано от mcnell
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ускорение 0-100 GTV 2.0 TC
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от _power_Твойта е много яка!!! и от сините диоди на габаритите е качила още коне
Приеми, че не всичкое 0-100 щото има и 0-200
---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
Първоначално публикувано от _power_Твойта е много яка!!! и от сините диоди на габаритите е качила още коне
Приеми, че не всичкое 0-100 щото има и 0-200
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТова как го измери колега.
mod edit:Писането на български с латински букви и цифри е като писане с лайна- чете се, но не е приятноLast edited by fiore; d.m.y г., 02:22.
Comment
-
Ето един туин спарк http://www.vbox7.com/play:0d4a797990sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
Comment
-
Първоначално публикувано от mcnell Покажи съобщениеMi nz brato kolko e qka , ama se darpam s Spider 2.0 ts. 155hp .. cepq go i na start i na letqsht start i na kakvoto si pomislish .. motora mi e ot 164 i moga se fana na bas za kfoto mi kajesh 4e 200 gi pravq na 4-ta , kakto i da ti zvy4i ..
---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
Mi nz brato kolko e qka , ama se darpam s Spider 2.0 ts. 155hp .. cepq go i na start i na letqsht start i na kakvoto si pomislish .. motora mi e ot 164 i moga se fana na bas za kfoto mi kajesh 4e 200 gi pravq na 4-ta , kakto i da ti zvy4i ..
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
biq prekasvacha . .. i pri puskane na syedinitela cykam hronometara .. na 100 go spiram ..И тва мерене с хронометър в ръката...можеш да бъдеш убеден, че няма общо с реалността
Колкото до спайдъра който биеш..има всякакви коли + ГТВ и Спайдър имат доста тегло не го забравяй! А на завой......смятай че всяко ГТВ дори и 1.8 ще те остави в прахта
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеХубаво е да пишеш на кирилицаИ тва мерене с хронометър в ръката...можеш да бъдеш убеден, че няма общо с реалността
Колкото до спайдъра който биеш..има всякакви коли + ГТВ и Спайдър имат доста тегло не го забравяй! А на завой......смятай че всяко ГТВ дори и 1.8 ще те остави в прахта
Comment
-
Първоначално публикувано от mcnell Покажи съобщениеЗа завой не споря .. Спайдара е 2.0 тс 155 коня , кабрио .. И като това с хронометара не е верно , как тогава да я измеря156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_Именно! И то пак не е хубаво натсроена техника на писта
Смятай че колата ти е 17+ на 400м.
В крайна сметка всички караме алфи и други италянки и знаем кое как върви..ако имаш път към София пиши ще се намерят доста ГТВ-та и други алфи да се пермерите + аз мога да излезна с 2-ве италянки156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от миро Покажи съобщениеЕто един туин спарк http://www.vbox7.com/play:0d4a797990
---------- Post added at 08:50 ---------- Previous post was at 08:48 ----------
Първоначално публикувано от _power_Аз смея да кажа, че седичито ми е дори минимално под теявремена..но никога или супер рядък случай е да го изкарам за гонене
Просто съм решил да е антиката миAlfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiДа де ама не пишеш че Венци има газ от бая време а тя освен че скапва колата и тежи а пък ти си най малкото с чип. А ето ти клипче на старт с най-обикновена 145 съвсем сток http://www.youtube.com/watch?v=SEEUEHwbNyE учасниците пак са ясни. Пък то 145 155 са почти еднакви и двете са по добре от ГТВ.
А аз може и да друсам, но пак ще кажа че ГТВ-то не става за нищо.
И 145 е по-добро с еднакви двигатели на драг. Но ми се ще да видя резулатати на писта.
А и след като GTV-то не става за нищо, тези 145, 155 може смело да излизат срещу 3.0 GTV, да видим, как не става за нищо.
След като на мен не вярваш, може да чуеш какво казва Jeremy Clarkson за Alfa Romeo GTV.
Utterly and completely brilliant... The king of petrol head heaven... it's a mini Ferrari... the steering is just perfect... incredible acceleration, any gear, any revs... don't worry about the grip, this car has the most amazing chassis... There are only a handful of cars in the entire world, round a racetrack, that can keep up with it... One of the nicest cars, that I have ever driven
И да, 1.8 и 2.0 TS двигателите не му подхождат на GTV-то. Но да кажеш, че не става за писта и че 145/155 са по-добри е просто
Най-малкото 145/155 са семейни коли - едната е градски хечбек, другата е седан. В техните купета не се монтират 3.0/3.2 двигатели. Само от тези факти на човек трябва да му светне лампичката, коя кола каква е, и за какво е предназначена.
Ето ви и едно сравнение: QV VS. GTV VS. 155
Да ви чуя коментарите, ако може, особено за коефициента на въздушно съпротивление и как така, при еднаква мощност и по-лош коефициент, GTV-то има по-висока максимална скорост.Last edited by Fear; d.m.y г., 10:23.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
По каталог колите вървят по 1 и същи начин до 100.
Интригата не я направихме ние, а някакъв дето от немай къде изтропа че праве 0-100 за 7.8 или нещо такова със някаква 155-ца - алоооо това не е раздела за ковчези.
Незнам как не ви е срам да сравнявате 155, 145 със GTV?
Специално 155 е адски квадратна кола с интериор от преди 30 години, а 145 гледам че ги карат само някви 17-годишни мангали и на 99% от тях са им се разлепили стоповете.
Колкото и да върви 145 и 155, дори да ми подарят такава ще ме е срам да я карам и ще я продам на някой за 1000 лева.
Добре е да харесваш колата си ама да сравняваш дърт ковчег и евтин хечбек със GTV е супер смешно, да не говорим че дали колата ти ускорява за 8.4 или за 8.6 и дали дава 1.5 секунди по-малко на някаква импзовизирана писта от колата на еди кой си мен ама въобще не ме вълнува. Всеки път като си погледнех Спайдера (бившата) усмивката веднага лъсваше и мед ми капеше на сърцето, същевременно всеки път цъках с език като съседа за кой ли пореден път си правеше 155-цата пред блока, докато един ден не му писна и си взе по-нова алфа.
Та да обобщя, престанете да дразните хората в раздел GTV.
Comment
-
Ето ви темата отново. Не забравяйте какво пише в заглавитето и не прекалявайте в офтопика и чат-аГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment